'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Foul Broad & White Beans, Sempurna - donate works

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Foul Broad & White Beans, Sempurna

Kacang biru yang kotor dan gelap

Mencari idea resipi kacang yang tidak kemas, sedap dan unik? , Resepi kacang kacau, yang boleh merosakkan bahasa, ramai pengguna di sekeliling kita tercari-cari kali ini, mungkin salah seorang daripadanya ialah anda. Orang ramai menggunakan internet di telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat tentang imej sebagai sumber inspirasi. Posted kali ini saya akan kongsikan tutorial bagaimana menyediakan langkah-langkah mudah untuk mengendalikan Foul Broad & White Beans Anti Fail agar tidak sukar dan tidak mudah. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya biasanya menyenangkan dan tidak menyenangkan. Walaupun kacang fava, kacang putih harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh membangkitkan selera anda.

Daripada jenis bahan, pemilihan bahan yang paling segar, cara pemprosesan dan penyajian, terdapat banyak faktor yang mempengaruhi rasa kacang lebar dan kacang putih. Jangan risau jika anda ingin membuat kacang Broad dan White yang lazat di rumah, kerana jika anda sudah tahu cara membuatnya, hidangan ini boleh menjadi sangat istimewa. Di bawah ialah gambar Full Broad dan White Beans untuk digunakan sebagai idea.

Bilangan hidangan yang boleh disediakan untuk penyediaan kacang lebar dan kacang putih ialah 6 orang. Oleh itu, pastikan bahagian ini cukup untuk memberi makan kepada diri sendiri dan orang tersayang.

Selain itu, masa memasak untuk kacang putih dan kacang lebar dianggarkan kira-kira 30 minit.

Baca Juga

Berikut ialah beberapa petua dan petua yang berguna untuk mengendalikan kacang merah putih dan sedia untuk dimasak. Anda boleh membuat kacang Broad dan White menggunakan 8 bahan dan 6 langkah pembuatan. Cara menyediakan hidangan.

Resepi ni dah lama ada kat facebook. Akhir sekali, saya ingin cuba untuk tidak mengikuti versi yang saya ada di rumah (saya mahu habis dijual sepenuhnya). Saya akan beli makanan dalam tin pada awal bcp, jadi saya ingin menempah masa bcp (saya takut x keluar). Rupa2nya masih menggunakan banyak perkara. Jadi kami juga meneliti resipi dan mengubah suai mengikut kerakusan Malaysia.

Bahan dan Rempah untuk Membuat Kacang dan Kacang Putih:

  1. 1 kotak makan tengahari ayam (ala2 spam tapi halal)
  2. 1 tin kacang hijau
  3. 1 tin kacang putih
  4. 1 biji bawang belanda (dipotong dadu)
  5. 3 sudu besar serbuk kari
  6. sedikit lada tanah
  7. Sedikit minyak untuk menggoreng
  8. 1 cawan air

Cara memasak kacang kotor dan kacang pinto

  1. Mula-mula kita akan sediakan bahan-bahan yang diperlukan untuk membuat joran ini. (Saya membeli pengawet dalam talian, jadi saya terlalu malas untuk keluar)
  2. Kemudian mula panaskan kuali dengan api sederhana hingga tinggi. Masukkan minyak dan tumis bawang besar. Kemudian ayam siap untuk dicarik-carik. Tumis bawang besar hingga lembut dan naik bau.
  3. Kemudian masukkan kacang (jangan tambah air).
  4. Kemudian masukkan kacang putih.
  5. Masukkan 2 sudu besar serbuk kari (tidak dalam gambar). Gaul rata dan biarkan seketika.
  6. Akhir sekali masukkan serbuk lada sulah, air dan garam secukup rasa. Biarkan masak dan boleh dihidangkan panas-panas bersama roti atau dimakan begitu sahaja.

Betapa mudahnya mereka bukan? Cara membuat kacang putih dan kacang merah di rumah Saya harap ini membantu dan bersenang-senang!

You may like these posts

Link copied to clipboard.