Langkah Mudah untuk Menyiapkan Tart daging my style, Menggugah Selera
Masih tercari-cari idea hebat untuk gaya roti daging yang menarik? Cara mudah membuat pai daging anti gugur mengikut gaya saya, kali ini ramai rakan di sekeliling kita mencuba, mungkin anda salah seorang daripadanya. Pengguna internet sudah biasa memaparkan maklumat imej secara online di telefon pintar masing-masing, contohnya saya post kali ini, saya akan kongsikan panduan cara membuat pai daging dengan gaya saya, kelaparan tidaklah sesusah mana, tetapi tidak juga mudah. Sekiranya pemprosesan yang salah, hasilnya akan menjadi rata dan tidak enak. Walaupun ia adalah pai daging yang lazat dalam gaya saya, ia harus mempunyai aroma dan rasa yang boleh membangkitkan selera anda.
Terdapat beberapa perkara yang mempengaruhi kualiti rasa pai daging lembu lebih sedikit, pertama dari jenis bahan, kemudian pilihan bahan segar, hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat pai daging yang lazat dalam gaya saya di rumah, kerana jika anda tahu helahnya, hidangan ini boleh menjadi satu hidangan. Di bawah adalah gambar gaya kek saya yang boleh anda jadikan contoh.
Bilangan hidangan untuk membuat pai daging adalah 2-4 orang. Jadi pastikan bahagian ini mencukupi untuk anda dan orang tersayang.
Juga, masa penyediaan pai daging adalah kira-kira 30 minit.
Baca Juga
Berikut adalah beberapa cara mudah dan berpatutan untuk membuat pai daging saya sendiri. Anda boleh membuat pai daging menggunakan 15 bahan dan 7 langkah memasak. Inilah cara untuk menyediakan hidangan.
Bahan-bahan dan rempah-rempah untuk pai daging:
- kulit lempeng
- Epik Keju
- Campuran susu penuh dan 1 biji telur
- pasli
- sos cili
- Komponen utama:
- Ayam kisar - bersih
- Sayur campur
- bawang cincang
- tomato cincang
- tulah spageti
- serbuk lada hitam
- garam
- gula
- baja serbuk
Langkah-langkah membuat pai daging saya sendiri
- Buat kek kulit.
- Sediakan keju parut
- Panaskan kuali.. Masak bawang hingga empuk.. Masukkan daging kisar.. Hati saya hingga lembut.
- Masukkan spaghetti.. Gaul rata.. Masukkan tomato yang telah dicincang.. Masukkan sayur.
- Masukkan serbuk rempah..serbuk lada hitam..garam dan gula..seimbangkan rasa..padamkan api..
- Kami menyediakan kerak.. Tuangkan sesudu adunan telur dan susu ke atas jantung.
- Sebelum panaskan oven...Taburkan cheese di atas...Dalam oven...Sedia untuk dihidangkan...Selamat menikmati...
Terima kasih kerana menggunakan resipi yang disediakan oleh pasukan kami di sini. Kami berharap penyediaan rebusan daging yang ringkas ini dengan cara yang sangat baik akan membantu anda untuk menyediakan hidangan yang lazat untuk keluarga / rakan anda atau menjadi inspirasi kepada sesiapa yang ingin memulakan perniagaan kulinari. peperiksaan yang baik.